Популярният кулинар Лео Бианки изплака от болницата, че едва не е изгубил живота си.

Той разказа накратко за преживяването си, без обаче да уточнява каква е диагнозата, довела го до лечебното заведение. 

Вчера Лео отбеляза, че за негово щастие един кошмар е приключил. Той сподели за тежкото си преживяване и призна, че всички хора, които напоследък го срещали и му казвали, че не е предишният Лео, когото познават, че погледът му е празен и е много отслабнал, са били прави. Той дори изгубил и усмивката си, която е негова запазена марка.

Бианки признава, че си мислел, че страда от неизлечима болест и това е краят. От ужас главата му направо блокирала, треперел от страх и се чувствал празен. В крайна сметка изпаднал в тотална депресия. Отбелязва, че тези дни са били наистина трудни не само за него, а и за семейството му.
През цялото време до него били съпругата му Лучия Андреучи и брат му Адрио Бианки. Той дори определя помощта им като фундаментална.

Споделя, че докато чакал датата 12 октомври, времето сякаш било спряло. Все пак макар и твърде бавно датата дошла и Лео получил своя втори шанс за живот.
Категоричен е, че след преживяното се връща с положителни мисли, усмивки и още по-голямо желание за живот. Допълва, че само в такива тежки моменти човек може да си даде сметка, че истинското щастие се крие в семейството и малките жестове. 
Източник: zajenata.bg

Лео Бианки от болницата: Едва не изгубих живота си