Лена Бориславова втрещи всички с последния си ход.

 

Запознати издават, че след любовната афера с Кирил Петков, се е върнала при годеника си Мирослав Иванов.

 

Преди дни е била забелязана да излиза от дома му в Ямбол, където е била посрещната от бъдещите свекър и свекърва. Очевидно двете страни са успели да заровят томахавките и към момента всичко върви по мед и масло напук на приказките.

 

Местни издават, че Лена и Миро дори изкарали един романтичен уикенд в родния му град. Разходили се из местните паркове като разбира се не пропуснали и разходка из центъра на града.

Ямболии останали шокирани от появата на Лена Бориславова, тъй като не я били виждали от доста време.

 

За последно тя била в Ямбол преди месеци за откриването на новия офис на ПП. На събитието била поканена и свекърва й Димка. Хора, присъствали на откриването издават, че двете си хвърляли ледени погледи през цялото време. Дори на репортажните снимки не застанали една до друга.

 

Към днешна дата обаче бъдещите снаха и свекърва са стопили редовете и Лена отново е добре дошла в дома на годеника си. двамата не пропускат възможността да демонстрират възродената им любов пред всички.

 

Двамата с Миро дори се разходили в един от най-големите столични молове като се държали за ръце и непрекъснато си разменяли милувки.

Този факт дори стана повод за нови шеги в нега, които гласят, че въпреки многото парапети в мола, когато е с Миро, Лена ползва асансьора.

Източник: retro.bg

Лена Бориславова втрещи всички (ФОТО)