Лена Бориславова е захванала скъп ремонт на любовното си гнездо с Мирослав Иванов. Докато е без работа въпросната дама ще обнови дома. Който с годеника си бяха зарязали преди време. Амбициозната брюнетка си определила да похарчи 200 хил за обновяването.

Апартамента, на който и двамата са собственици се намира в кв. Лагера, а след като напусна политиката заради подозрения, че кръшка с Киро, Бориславова си наумила да реализира своите идеи за нов интериор.

В момента хубавицата била с процес на намиране на майстор, който да й спретне камина, за по-голям уют и топлина. Но въпреки предупрежденията, че за една камина ще трябват доста  средства и усилия на брюнетката й се искало да пробва. А пък ако не й се пали ще строи просто за красота.

Според фирми, които се занимават с изграждане на камини, една такава се оценява за минимум 5 бона. А цените зависят от качеството на материалите и могат да стигнат и до 10 хиляди.

Лена обаче нямала претенции относно цената, а предпочитала да е качествена и скъпа. Предвиждала и ремонт на банята, където смятала да постави каменен плот от камък, но естествен.

 

Лена Бориславова ремонтира любовното си гнездо с  Миро (Годениците обновяват за 200 бона дома си – Снимки)

Жилището на Лена и Миро било купено с кредит, но адвокатката до скоро разполагаше с големи  доходи. Говори се, че получавала голяма заплата, даже скандална за правно обслужване на ББР, като сумата, която прибирала варирала между 13 690 лв и 164 289  лева без ДДС и без всякакви други суми допълнително на час. Освен това докато бе шеф на кабинета вземаше и още по 5 бона.

Лена Бориславова ремонтира любовното си гнездо с  Миро (Годениците обновяват за 200 бона дома си – Снимки) - Снимка 2

Апартамента на Миро и Лена не е голям, само 81 кв,м и е на третия етаж на стара кооперация, но пък локацията е тиха и спокойна , заобиколена с градина и е отлична за столицата. Техни приятели на шега ги подкачат, че е време са си подготвят и с една детска стая за в бъдеще.