Както знаете футболната легенда Христо Стоичков влезе във „Фермата“ като специален гост.

Истината е, че той е спасителната клечка, за която продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов са се хванали с надеждата да вдигнат рейтинга на риалитито. В противен случай няма да има следващ сезон, са ги предупредили от ръководството на bTV.

За никого не е изненада, че още с прекрачването на прага на „Фермата“, Христо Стоичков се превърна в център на вниманието.
Той и за миг обаче не се поласка от демонстрираното обожание от страна на останалите участници. Веднага скъси дистанцията и се впусна в селския живот.

Ряза салата, въртя трион, пя народни песни и разказва истории от славното си минало.
Разбира се легендарният футболист не пропусна и да демонстрира завидно чувство за хумор като даде имена на две осиротели теленца. Той ги кръсти на продуцентите на предаването – Иван и Андрей, уточнявайки, че рошавото е Иван, а нежното с перчема – Андрей.

Легендата отправи предизвикателство към двата отбора да сковат по една къщурка за всяко от теленцата. Така старите герои, които са ветерани от предишни сезони и новите надежди се захванаха да свършат поставената им задача. Очаквано „старите пушки“ се оказаха по-бързи, а старанието им бе възнаградено от Камата със златна топка. 
Източник: show.blitz.bg

Легендарният Христо Стоичков събра погледите на всички във „Фермата“ с тази постъпка 

Легендарният Христо Стоичков събра погледите на всички във „Фермата“ с тази постъпка  - Снимка 2