Тодор Славков и Катето Евро играят в комбина, за да вземат наградата на Биг Брадър Ол Старс

Броени часове преди грандиозния финал на риалитито Биг Брадър Ол Старс, лъсна скандалната схема, по която двама от съквартирантите действат в екип, за да спечели единият от тях.

Оказва се, че актрисата Катерина Евро играе в комбина с внука на Тато – Тодор Славков. От екипа на шоуто разкриват, че те си помагат взаимно, за да успеят да се доберат до финала. Тодор Славков и Катето Евро се договорили още в самото начало за отборна игра. За никого не е тайна, че приятелството им датира от дълги години и явно са сметнали, че това е точният момент да разиграват пред всички поредица от сценки, благодарение на които трупат рейтинг.

[caption id="attachment_431615" align="alignright" width="300"]Тодор Славков и Катето Евро играят в комбина, за да вземат наградата на Биг Брадър Ол Старс Тодор Славков и Катето Евро играят в комбина, за да вземат наградата на Биг Брадър Ол Старс[/caption]

Близки до двамата твърдят, че Катето Евро е виждала много пъти Тодор Славков да се напива и извън къщата на Биг Брадър Ол Старс. Той е правил редица пъти изцепката, която се превърна в запазената му марка в шоуто – да си сваля дрехите, показвайки интимностите си пред останалите. Сега обаче актрисата се прави на ощипана невеста и на примерна баба и го играе възмутена от това, което Тодор Славков прави в Биг Брадър Ол Старс. Позовавайки се на познати на звездата от култовия български филм „Оркестър без име”, в. „Всеки ден” отбелязва, че всичко това, което разиграва двамата е чиста проба театър.

На Малък Тошко се паднала задачата да създава екшъни под покрива на Биг Брадър Ол Старс и да предизвиква зрителския интерес с постоянните си излагации, а на Катерина Евро – да го утешава и да накара зрителите да я съжаляват. Залогът на това двамата да играят в комбина е подялба на печалбата, ако един от двамата успее да излезе от формата като победител. Те обаче както се казва, са си направили сметката без кръчмар, тъй като преди да влязат в шоуто не били наясно, че победителят няма да спечели пари, а джип. Този факт не осуетява изцяло плана им, а само го усложнява, тъй като трябва да продадат возилото, за да поделят парите, пише vsekiden.com.