Скандалната истина за Мария Цънцарова видя бял свят.

Оказва се, че журналистката, която Антон Хекимян лансира усилено, се радва на горещата подкрепа и на бащата на бившия премиер Кирил Петков – Петко Петков.

Той лично разкри специалното си отношение към нея в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук. След като стана ясно, че Цънцарова е била привиквана на разпит в МВР, Петко Петков подчерта, че я подкрепя изцяло. 

Припомняме, че журналистката бе разпитана с цел разкриване на източниците й на информация по материала за ваксинираните депутати от партия Възраждане, който бе излъчен в медията преди няколко месеца. Според органите на реда това се е случило по неправомерен начин.

След като бащата на Кирил Петков си позволи да я брани публично, няма никакво съмнение, че тя е близка до семейството им. Освен това по-паметливите припомнят, че Цънцарова на два пъти кани експремиера в рубриката си „Защо, господин министър?“.

Наскоро от нюзрума на bTV разкриха, че Мария Цънцарова е влязла в люта схватка с колежката си от конкурентната Нова тв – Лора Крумова.
Причината за това бил спорт между двете за вниманието на бившия премиер. В крайна сметка той предпочел да говори при по-младата Мария, вместо при устатата Лора Крумова.
Блондинката приела тежко удара и така пламнала ожесточената война между двете, в центъра на която се оказал Кирил Петков.
Източник: retro.bg
 

Лъсна скандалната истина за Мария Цънцарова