Пикантно разкритие за Албена Михова и Петър Калчев видя бял святЛъсна пикантно разкритие за Албена Михова и Петър Калчев

Оказа се, че Петър Калчев, който играе управител в сериала „Ол инклузив“, е голямата любов на Албена Михова. Това разкритие направи самата тя. Актьорът, който нашумя с ролите си на полицай в „Под прикритие“, „Отплата“, „Пътят на честта“ е имал връзка с Михова. Двамата се познават от тийнейджъри. По онова време живеели във Варна. И именно там започнала връзката им. Петър Калчев е по-голям от Албена с две години. Първоначално той не е успял да вземе изпита за НАТФИЗ. Но втория път успява. Тогава двамата с Албена се срещат отново след повече от 20 години, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“. Комедийната актриса в последно време има връзка само с по-млади мъже.

Това лято нейни колеги разкриха, че тя често се появявала в компанията на симпатичен младеж на име Илиян. Първоначално младокът бил само фен на 45-годишната актриса. Преди да срещне Илиян, Албена живее с мисълта, че над нея тегне прокоба в любовта. След куп разочарования на любовния фронт, звездата на „Маскираният певец” тя се отчая, че някога ще срещне своята половинка. Запознати споделят, че не й липсват ухажори, но нейната непокорност и силен дух ги отблъскват.