Ставаме свидетели на поредната житейска драма. В нея главен герой е Крум Зарков, който не спира да реве, че скандалът около него е скалъпен от държавното обвинение и има пряка връзка със законопроекта, внесен от него, в който иска да бъде разследван главния прокурор Иван Гешев.

Вероятно е така, но някак скрит остава фактът, че именно Гешевата прокуратура е замела скандала около жилището на Крум Зарков. Онова същото жилище, в което се разиграва драмата с кървавата котка, гей секс оргиите и скандали, за които пишат сайтове, с участието на Крум Зарков.

Онова жилище, за което в интернет намираме твърдения, че през есента на 2019 и началото на 2020 година Крум Зарков организира мъжки партита и купони, дефилирайки на политическата сцена с евтини сандали тип сабо,  проправяйки пътеката за левите среди и братята му по пол и ориентация Асен Василев и Кирил Петков.

Мрежата ври от коментари за това, че, прикрит зад депутатския си имунитет, Крум Зарков сваля дрехи и задръжки и се отдава на плътски удоволствия в новозакупеното почти без пари жилище на пъпа на София.

Последната седмица интернет се взриви от коментари за участниците в голите партита на Зарков и спряганите в тях Асен Василев и Радо „Прашката“ за времето, когато именно в този апартамент се пушела трева на воля.

Крум Зарков твърди по телевизията, че всичко е скалъпено и нагласено. Че всичко е заради исканата от него промяна, но мълчи като партизанин, което впрочем е и естественото му състояние, за връзката му с прокурора, който смачква преписката срещу него. Става въпрос не за кого да е, а за самата говорителка на Гешев – Сийка Милева.

Запознати с кулоарите на властта шушукат, че всъщност не малка заслуга за поста си на говорителка на Гешев и шеметна кариера, за която друг редови  магистрат би се мъчил петнадесет години, има Крум Зарков, който често си хортувал със Сийчето и не само.

Далечната 2020 година, когато Софийската районна прокуратура смачква сигнала на Кирил Икономов за гей оргиите и скандалите на припозналия се като новия Христо Иванов – Крумчо, вярната му Сиийка Милева смачква преписката на Специализирана прокуратура, която касае същото това свърталище на Содом и Гомор в гр. София,  бул. „Дондуков“, № 25.

Вероятно Милева не се е облажила само с поста на говорител на главния, но семейство Заркови я подплатяват добре предвид стандарта, който поддържа. Няма как нормален магистрат да повярва на нелепите измислици на Крум Зарков, че през 2019 година може да бъде закупено жилище на пъпа на София, което да е остойностено на 1107 евро квадратния метър.

За Сийка знаем защо, но въпросът е поради каква причина Гешев мълчи! Дали не е вярно това, че всъщност той и Крум Зарков имат добри отношения, които прикриват зад медийните скандали.

Явно всички са навързани като свински черва.

Реклама

В документи, издадени от Сийка Милева тя оправдава Крум Зарков и приема за нормално да си депутат и да купиш апартамент на пъпа на столицата за мижавата сума от 1100 евро на квадрат, по-евтино от гараж в „Овча купел“.

Интересно е твърдението на Крум Зарков, че намира гей свърталището, в което убива котката на Мая Нешкова, чрез обява в интернет, и то от италианския гражданин Масимо Алеоти.

Ето няколко неудобно въпроса:

1.            Защо Сийка Милева отказва да образува производство срещу Крум Зарков за съмнителната сделка?

2.            Защо Иван Гешев не е осъществил контрол над подчинените му прокурори за престъпното им бездействие, свързано с делото за убитата котка на Мая Нешкова?

3.            Защо Иван Гешев мълчи за „Апартаментгейт“ на Крум Зарков и смачканото дело от хубавата Сийка?

Остава неясно още колко време родната прокуратура ще прикрива зависимостите си с народни представители и други висши управленци. Очаква се главният прокурор, Сийка Милев и депутатът Крум Зарков да дадат обяснение по случая и да отговорят на поставените въпроси.

 

Крум Зарков купил евтин апартамент на пъпа на София, Сийка на Гешев замела скандала