Сред арестуваните след мелето в Планет е и Антон Петров-Хамстера, но според очевидци той нямал общо с побоя

[caption id="attachment_261946" align="alignleft" width="300"]Криско Според очевидци, компанията на рапъра Криско се заяждала с други клиенти на заведението[/caption]

Криско и компанията му били виновни за мелето в столичния клуб Планет снощи, завършило с арести, заплахи с огнестрелно оръжие и намесата на лица от ъндърграунда като Антон Петров-Хамстера.

Според очевидци, компанията на рапъра Криско се заяждала с други клиенти на заведението и явно са закачили не когото трябва. Минути преди да стане голямото меле на улица "Оборище", Криско и част от аверите му се изнесли от дискотеката.

Тогава започнал и същинският бой, след който в ареста бяха задържани шестима души. Според слуховете бил изваден и пистолет от един от участниците, за самозащита. Имало доста кръв, един от мъжете бил с разбита глава, писа Блиц. Сред арестуваните е и Антон Петров-Хамстера, но според очевидци той нямал общо с мелето.

Пиарката на Планет Цветелина Цветкова заяви, че няма информация Криско да е бил заведението и според нея скандалът е изцяло битов. По празниците често се случват подобни скандали, хората още не са изтрезнели, обяснява Цветкова.

Пиарът на Криско също заяви, че не знае дали рапърът е бил в заведението по това време и не можел да се свърже с него.

По думите на клиенти на Планет обаче Криско и неговите хора се заяждали с друга компания и когато усетили, че става напечено, бързо се изнизали.

Любопитна подробност е, че тъкмо вчера рапърът Кристиян Белчев лъсна в друг скандал с насилствени прояви. Според жълти медии Криско потрошил хотел в Горна Оряховица.