Люси Иларионов не обича да говори за заболяването си

Пухкавият Люси Иларионов постоянно търпи подмятанията на съквартирантите си, че е пълен, защото се тъпче постоянно. Не само предпочитанието му към мазните и калорични храни е причината за неговите 150 килограма.

Режисьорът страда от коварно заболяване, за което не обича да говори. За влошеното му здравословно състояние стана ясно още по време на участието му в "Денсинг старс", но той помоли да не се говори за него. Докато участваше във формата, той успя да смъкне цели 25 килограма. След загубата им той не само, че не свали нито грам, въпреки строгата диета, но и продължи да качва още килограми.

Оказа се, че причината за това е заболяването, от което страда. Люси Иларионов страда от тежък метаболитен синдром и диабет. Това е причината той да не успява да смъкне и грам, дори и когато се подлага на тежка диета.

Не малка заслуга за кошмарния му външен вид има и любовната драма, която той преживя. Преди няколко години режисьорът се разведе със съпругата си Преслава. С красавицата, която работи като фотомодел, го запознал негов приятел. Връзката им продължи точно пет години.

Брадърът вдигна тежка сватба със своята любима, на която станаха свидетели и зрителите на телевизия "Планета".

[caption id="attachment_461560" align="alignright" width="300"]Люси Иларионов Люси Иларионов страда от тежко метаболитно заболява[/caption]

Причината за разлъката между тях е желанието на режисьора да стане родител. Той настоявал час по-скоро Преслава да му роди дете.

Красавицата не искала и да чуе за деца, тъй като кариерата й била по-важна. Напрежението между тях подклаждали и родителите на Люси Иларионов, които също били на мнение, че снаха им трябва да ги дари с внуци.

По ирония на съдбата той преживява същата драма и с настоящата си половинка Ани Хоанг, която също твърди, че все още не е готова да стане майка, пише БЛИЦ, цитирайки "Шоу".