Пореден случай на изчезване на млада жена – няма и следа от нея от около две седмици. Нейното име е Лина Петкова, родом е от врачанския край. Живее и работи в столицата, а от 21.01.2023 изчезва безследно. Съпругът й веднага е сигнализирал органите на реда и тя е обявена за национално издирване. Знае се, че документите за самоличност не са в нея.

Свидетели споделят, че е забелязана в квартал Христо Ботев, където се е качила в черен автомобил, шофиран от неизвестен мъж.

Последният й разговор от мобилния телефон е със сестра й, като след това той е изключен. Нейните близки смятат, че вероятно е отвлечена.

Висока е 165 см и близките й молят всеки, който има информация да се обади в полицията или на 089 856 2569 - Ники Иванов.

 

При пореден подобен случай изчезва и друга млада жена на 30-ти януари. Тя е в неизвестност след разговор са майка си, като през това време е била в апартамента си в ж.к. Ботунец.

Разговорът между Ива и майка й е бил между 11 и 13 часа на обяд на 30-ти януари и малко по-късно следите й се губят. В деня на изчезването й е била облечена с тъмен анцуг и черно късо яке. Висока е 160 см.

При оглед на видеозаписите в района момичето не е забелязано от нейните близки.


Дали става въпрос за поредно отвличане въпросът все още остава без отговор от органите на реда.

Източник: blitz.bg

Кошмар: Поредно отвличане на млада жена в столицата, видяна е в черна кола с… (СНИМКИ)

Кошмар: Поредно отвличане на млада жена в столицата, видяна е в черна кола с… (СНИМКИ) - Снимка 2

Кошмар: Поредно отвличане на млада жена в столицата, видяна е в черна кола с… (СНИМКИ) - Снимка 3