Кола сгази 83-годишния легендарен кинаджия Джеки Стоев. Инцидентът се е случил, докато Джеки пресичал оживен булевард. Той оцелял като по чудо, но в момента е трудно подвижен.

 

„На 1 октомври пресичах бул. „Васил Левски“ и един автомобил мина през краката ми. Добре, че шофьорът реагира бързо и спря, преди да е станала още по-голяма беля. В момента не мога да движа левия си долен крайник. Десния го усещам като натъртен, но не е парализиран. Веднага се чух с лекаря, който преди години ми смени тазобедрената става. Уточнихме се кога да отида на консултация и след прегледа ще знам как съм и какво следва“, сподели ветеранът на седмото изкуство.

Стоев допълва, че във фаталния за походката му ден е бил даден старт на снимките за филма му „Аврора“, където главната роля е поверена на сина на Микеле Плачидо – Брендо.

 

В края на миналата година Джеки се сблъска със сериозен проблем и с една о ръцете си.

Авторът на „Летете с Росинант“ и „Спас и Нели“ контузи лявата си китка на 30 декември по време на физзарядка с гирички. След навяхването изпадна в особено състояние на духа, но от депресията го извади оптимистичната прогноза на астроложката Галя. Какви ли ще са последствията за психиката му от този инцидент обаче, само времето ще покаже.

Източник: Уикенд