Чочо Попйорданов е бил изключително ревнив мъж, разкрива един от най-близките му приятели

Любовта на Чочо Попйорданов с Йоана Буковска е била буквално опустошителна. Това разкрива Коко Каменаров - един от най-близките приятели на нелепо загиналият актьор. "Дори и не разбрахме кога и как се появи Йоана в живота му", откровен е бившият новинар. И разкрива, че Чочо Попйорданов го е помолил единствено да се срещнат, за да му я представи.

[caption id="attachment_411189" align="alignright" width="300"]Любовта между Чочо Попйорданов и Йоана Буковска е била опустошителна Любовта между Чочо Попйорданов и Йоана Буковска е била опустошителна[/caption]

Каменаров не крие, че обичаният актьор е бил страшно влюбен в по-младата си колежка, което му личало отдалеч. "Това обаче не беше любов, която да те кара да летиш", лаконичен е екс водещият, отказвайки да коментира чувствата на Йоана към приятеля му.

За сметка на това не крие, че Чочо Попйорданов до последно е чувствал първата си съпруга - Хилда Казасян, като един от най-близките си хора. "Ние тогава станахме много добри приятели, когато той се загаджи с Хилда", връща лентата назад Каменаров.

Колкото и да обичал джаз певицата обаче, Чочо Попйорданов така и не запомнил номера на мобилния й телефон. Все ми звънеше и ме питаше как беше номерът на арменчето, с усмивка разказва Каменаров пред "24 часа".