Името на Коко Динев изплува в нов скандал

Коко Динев изплува в нов скандал. Както вече съобщихме, той е имал връзка с още една от колежките на Емилия. Освен с Преслава, той е изневерил и с Пламена. Младата изпълнителка нашумя покрай участието си в "Мюзик Айдъл". На старта на шоуто тя разкри, че мечтае за кариера като на Бионсе и Кристина Агилера. След края на формата изненадващо за всички, тя се насочи към лекия жанр.

 Човекът, помогнал и да сбъдне мечтата си е Коко Динев. Осеменителят на попфолка, както още наричат хазартния бос, купил силиконов бюст на прохождащата изпълнителка. Според слуховете, тя е била интимна с него, именно заради силиконовите импланти. След като младата изпълнителка коригира гърдите си, тя засне фотосесия за най-популярното мъжко издание. Не след дълго подписа и договор с "Пайнер".

За съжаление контрактът й с музикалния гигант не продължи дълго - само три години. Договорът беше прекратен от страна на компанията поради липса на хитове от страна на изпълнителката, пише Хот арена.

Както вече стана ясно, бившата пайнерка има сериозни здравословни проблеми. Миналото лято тя достигнала критичните 35 килограма. Тя дълго време отказвала да признае проблема си, но под натиска на най-близките си Пламена признала какво я измъчва. Оказа се, че най-големият й проблем е Коко Динев.

[caption id="attachment_471501" align="alignright" width="300"]Коко Динев Коко Динев платил силиконовия бюст на Пламена[/caption]

Младата изпълнителка не може да си прости, че се е продала на по-възрастния от нея бизнесмен заради силиконовите импланти. Това е станало причина за анорексията й. Пламена разказва, че всеки килограм отгоре я побърквал. Тя била убедена, че ако успее да отслабне, ще се справи и с другия си проблем.

 В момента изпълнителката тежи 40 килограма, но битката продължава. Това, което най-много я измъчва е, че може би никога няма да стане майка. Лекарите са категорични, че зачеването от жени с този проблем е почти невъзможно.