За шеста поредна година писателката Десислава Николова продължава благотворителната кампания „Подари щастие“, като в тазгодишното й издание се включи кметът на район „Илинден“ Иван Божилов, заедно с негови съратници от щаба на ПП ГЕРБ в “Илинден”.

 

“Каузата на г-жа Николова е посветена на осигуряването на съвременна медицинска апаратура за лечение на недоносени бебета, като 100% от приходите при продажбите на книгата й „Щастлива и красива бременност като моята” се даряват в тази насока. С помощта на дарения се закупуват кувьози, термолегла, билирубинометри, воноскопи, пулсоксиметри, перфузори и кислородни палатки за неонатологични отделения в страната, които имат нужда”, разказа районният кмет Божилов.

 

Кметът на “Илинден” Иван Божилов подкрепи благотворителния проект “Подари Щастие”

 

По същата инициатива дарение получи МБАЛ Национална Кардиологична Болница, която се намира на територията на район „Илинден“.

 

Кметът на “Илинден” Иван Божилов подкрепи благотворителния проект “Подари Щастие” - Снимка 2

 

“Благодаря не само за добрата работа, но и за огромното сърце, с което Десислава Николова се грижи за най-малките хора на този свят! Винаги ще подкрепяме подобни каузи!”, изказа признателността си Божилов.

 

Кметът на “Илинден” Иван Божилов подкрепи благотворителния проект “Подари Щастие” - Снимка 3

Желаещите да се включат в благородната кауза, могат да закупят книгата на Десислава „Щастлива и красива бременност като моята” или да направят дарение по банковата сметка:

Банка Райфайзенбанк България:

BG86RZBB91551007379705;

Фондация „Кажи здравей на здравето“;

Tитуляр: Десислава Николова

Пей пал - [email protected]