Клиентелата й напоследък рязко намаляла, а и…

Бившият премиер Кирил Петков е напът да затрие бизнеса на съпругата си Линда.

Из квартала, в който живее семейството на Кирил Петков се шушука, че в кризата бизнесът на канадката едва крета след почти осеммесечното управление на съпруга й.

Кирил Петков е напът да затрие бизнеса на Линда. Какво се случва?

Както стана ясно преди броени дни, съпругата на Кирил Петков хлопва кепенците на сладкарницата с изричната уговорка, че това е временно. През половината от отпускарския месец тя ще е затворена, а Линда вероятно ще е заета с нелеката задача да укрепи брака си, след като Кирил Петков залитна към Лена Бориславова.

Мълвата обаче носи, че далеч не само пагубното властване на Кирил Петков е причина за драстично намалените работни дни на сладкарницата на Линда през август. Според запознати клиентелата й напоследък рязко намаляла и причината не е само, че се намираме в разгара на летния сезон, когато хората са по почивки.

Истината е, че напоследък инфлацията изпразни и без това скъсания джоб на българина.

Освен всичко друго напоследък на Линда й било все по-трудно да задържи цените на продуктите си, предвид това, че разходите й непрекъснато се повишавали.

За момента тя все още успява да ги задържи непроменени, но докога и самата тя не може да каже. Факт е обаче, че напоследък печалбите й били все по-малки.

Източник: pik.bg