Бившият премиер Кирил Петков демонстрира нови танцови умения.

След като показа колко е добър в уличните танци на морето, сега бившият премиер демонстрира и уменията си в сферата на народните танци.

Той се хвана на хорото в Монтана. Интересно обаче какво ли още може да очакваме от него до края на предизборната кампания. Като нищо може да вземе да изтанцува и една ламбада за почитателите си или пък танцът на пингвина, знае ли се.

Съдейки по това, че е в крак с останалите хора от хорото, очевидно този народен танц не му е толкова чужд. Ако обаче съдим по вкиснатата му физиономия, явно му е писнало да демонстрира танцувалните си умения. А не е изключено и да е толкова съсредоточен в следенето на стъпките, че чак да е забравил да залепи дежурната си усмивка.

Не може обаче да се отрече, че този път поне няма да скандализира обществото, тъй като не танцува в ден на траур. Припомняме, че при предишната проява на танцувалните му умения, Бургас бе в траур заради двамата полицаи, които загинаха при изпълнение на служебния си дълг.

На Кирил Петков обаче не му мигна окото и се кълчеше като стар дърводелски метър. Очевидно при него циркът е преди всичко. 
Източник: blitz.bg

Кирил Петков демонстрира нови танцови умения