Филип Киркоров идва у нас да нагледа имотите си

Частната кооперация на Филип Киркоров се намира до курорта „Слънчев ден” и е на 600 метра от самия бряг на морето. Къщите около сградата на вила „Елена” във Варна, в която 2 апартамента има руската мегазвезда се пукат след водния ад – пише „България днес”. Имотът е под ската, на който е разположен старият двулентов път Варна – Златни пясъци. „Архитектурата на вилата за почивка е особена. За кой ли път вече проблеми заради нея имаме и ние. От години никой не се е мяркал тук. Знаем, че е на Филип Киркоров, но той не е идвал отдавна тук” – издават местни жители от съседните имоти.

[caption id="attachment_414263" align="alignleft" width="300"]Филип Киркоров Филип Киркоров пристига за концерти у нас[/caption]

Освен там Филип Киркоров, който пристига на турне у нас в събота, разполага с апартамент на четвъртия етаж в тузарския комплекс „Порт Палас” в Курорста „Св. Св. Константин и Елена”. Руската мегазвезда го купува от Слави Трифонов през 2012 година. При гостуването си у нас певецът ще отседне в петзвездния комплекс „Еспералд” в Равда, където закупи преди година 14 апартамента на първа линия. „Взех ги за приятели и роднини” – обясни тогава Филип Киркоров. Именно там той ще настани двете бавачки на децата си – Ала-Виктория и Мартин-Кристо. „Всичко за скъпите гости вече е приготвено. Очакваме го” – споделят пред изданието от тузарския комплекс.

Припомняме, че родният град на Филип Киркоров е Варна, където той се ражда през 1967 година в семейството на български арменец и рускиня. Именно в Морската столица пороят от 20 юни се разрази в най-голямата си мощ и дори взе 12 човешки жертви, като нанесе щети по сгради и инфраструктура за стотици милиони. Богати хора като руската звезда също са ощетени от наводнението.

Турнето на Филип Киркоров ще започне на 28 юни в Бъргас и ще завърши на 5 юли в София. Неговите фенове ще се насладят на спектакъла му "Другой".