Между младата ромка на 23 години и 50 годишният й любовник възникна лют скандал. Причината била, че тя често е била закачана   от други мъже. Това ядосало рогоносеца и той размахал пистолет пред нея, тя обаче незнайно как успяла да го отнеме.

Веднага след това са произведени 4 изстрела, а съседите на долния етаж дори чули и падането на гилзите на теракота. Мъжът апартамента долу е видял как веднага след стрелбата младото момиче е побегнало по стълбите с викове. Драмата се е разиграла в квартал Тракия.

На мястото пристигнала спешна помощ, но те единствено констатирали смъртта на човека. Съседи споделиха, че починалият често си пийвал, но бил добродушен човек.

Те често забелязвали млади момичета да го посещават, като той е споделял, че му правят компания на по чашка. 50-годишният Иво е бил работник в склад.

23-годишната Бериван е арестувана и й е повдигнато обвинение за умишлено убийство. Предстои да се изясни законен ли е пистолетът и как е настъпила смъртта с него. Предстои и експертиза на оръжието, за да се установи дали е преправяно.

Газовите пистолети нямат разрешителен режим, а единствено уведомителен към органите на МВР, споделят от вътрешното ведомство.

Източник: blitz.bg

Кървава любовна драма в Пловдив: Ромка застреля възрастния си любовник