Има голяма вероятно висаджийският бос Красимир Каменов, по прякор Къро, да стои зад поръчковото убийство на Любомир Иванов – Любо Полицая. Информацията изтече от средите на МВР след мащабната полицейска операция по залавянето на физическия извършител на мократа поръчка. Арестувани са двама души – единият е стрелецът, а другият е негов помагач.Именно техните досиета водят по следите на висаджийския бос Къро.

В България мафиотът върти стоковата борса в „Слатина“, но има и десетки апетитни имоти и обекти из цялата страна. Освен легалния бизнес обаче името му се свързва и с нелегалната търговия с цигари без бандерол. Оперативна информация на вътрешното ведомство сочи, че Любо Полицая работил за Киро именно в контрабандната сфера с папироси. Висаджийският бос го уловил обаче в кражби, което довело и до премахването му.

Припомняме, че през 2018 г. Любо Полицая е уличен, че работи за Евлоги Станоев-Бирмата и синът му Георги Станоев – Малката Бирма, които ръководели нелегалните цехове за цигари в Дупница, Горна Оряховица, Тутракан и плевенското село Ясен. Любомир Иванов отговарял за осигуряване на трасетата на нелегалните цигари през Гърция и Румъния. Той бе застигнат от куршуми, още преди делото срещу него и Бирмите да се гледа по същество в Специализирания съд. Източник: „Уикенд“