Фенки не искат актьора Филип Буков във втория сезон на шоуто „Ергенът“ на Би Ти Ви

Може да е пошло, може да е чалгаджийско, но втори сезон на шоуто „Ергенът“ ще има и това го обяви самата телевизия Би Ти Ви. Явно рейтингът от първия сезон е бил презадоволителен въпреки ниското качество на продукцията и продуцентите смело са решили да пласират продължение на всяка цена.

Вече се набират кандидати за новия сезон на „Ергенът“, но като за дамите при кастинга няма никакъв проблем, то позицията на необвързания мъж е твърде обсъждана тема. Засега за тази роля се спряга името на актьора Филип Буков, познат на зрителите от „Откраднат живот“ и „Татковци“. Самият той бе фен на предаването и разпалено коментираше по форумите поведението и външния вид на участничките.

Кандидатът за „Ергенът“ Филип Буков бил женомразец?
Филип Буков показва добра форма

От злостните му коментари обаче го нарочиха за сексист и женомразец. Фенки на шоуто пишат по форумите, че по-добре в шоуто да влезе любителят на малки котета Валери Божинов или Дон Жуана Благо Джизъса, отколкото Филип Буков.

За 27-годишният актьор се знае, че последната му връзка е с красивата варненка Ния. Явно отношенията им обаче не са твърде сериозни и се виждат само от време на време – ей така, за да си прекарват добре, но за кратко.

Източник „Уикенд“