Камелия сама признава, че е купила последните си дрехи от магазин за втора употребаКамелия я закъса след като напусна Пайнер и започна да се продуцира сама

Камелия я закъса сериозно. Певицата е доста зле с парите и е принудена да пазарува от магазини за дрехи втора употреба. Самата тя е направила шокиращото признание, че доста често посещава магазини за употребявани дрехи, научиха от "Всеки ден", цитирани от hotarena.net.

[caption id="attachment_429391" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия[/caption]

"Не се срамувам от това", категорична е една от най-емблематичните певици в жанра. Напоследък й се наложило да посещава магазините за дрехи втора ръка доста по-често от обикновено, тъй като се е заела със задачата да снима нов клип. Който финансира съвсем сама, издават я близките й. Парчето се казва "Дай го двойно" и ще е първата, която изпълнителката ще направи след като напусна Пайнер и реши сама да се грижи за кариерата си.

Заради липсата на стабилното рамо от димитровградската компания обаче, Камелия е трябвало да се откаже от дизайнерските, скъпи тоалети, с които се появяваше досега. Вместо това звездата е решила да развихри въображението си и да спретне сама сценичните си костюми с помощта на купеното от магазини за дрехи втора ръка.

Блондинката е категорична, че единственото, което я вълнува, е новият й клип да се получи качествено, а не парите, които ще хвърли за него. Камелия винаги е била сред певиците, които залагат на нестандартни визии в клиповете си. Затова и феновете й са убедени, че дори и с употребявани дрехи, новият й клип отново ще бъде атрактивен и ще обере точките.

Припомняме ви, че преди няколко месеца Камелия хвърли бомбата като обяви, че се оттегля от Пайнер и занапред сама ще се грижи за кариерата си, в това число клипове и участия.