Филип Буков също не му остана длъжен

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов разказа играта на няколко актьори от хитовия сериал „Татковци“.

Калин Сърменов разказа играта на няколко актьори от хитовия сериал „Татковци“

Той показа доста остър език и захапа по-младите си колеги в лицето на Филип Буков и Стефани Ивайло. Изглежда двамата са трън в очите на Калин Сърменов, който изригна с мощен статус в социалните мрежи. Вероятно обаче по-късно е премислил и статусът бе премахнат. За сметка на това той публикува нов, в който обяснява постъпката си.

Калин Сърменов посочва, че българското кино е открила успешната формула за ум и талант – очила. Той пише, че след като сложат очила, хората вече стават умни и талантливи, но не инфантилни. Под стоп-кадър на двамата споменати по-горе актьори Калин Сърменов написа: „А леко отворени устенца, а? Нобелова награда. “

След като премахна този си пост, Калин Сърменов публикува значението на думата непрофесионалист/непрофесионално.

Той не крие, че му е писнало от чувствителни деца, които са готови да обвинят всички останали за „неможенето си“, но не и да потърсят причината за това в самите себе си.

Възмутен е и от факта, че освен всичко друго в очите им напират и сълзи – „хем не може, хем тъп, ама чувствителен“, отбелязва той. Заключава, че му е писнало от „такива крехки ду…ши“.

Филип Буков не му остана длъжен. Той разкри, че е коментирал поста на Сърменов, но коментарът му е бил изтрит, а по-късно е бил блокиран.

Източник: show.blitz.bg