Филип Буков също не му остана длъжен

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов разказа играта на няколко актьори от хитовия сериал „Татковци“.

Той показа доста остър език и захапа по-младите си колеги в лицето на Филип Буков и Стефани Ивайло. Изглежда двамата са трън в очите на Калин Сърменов, който изригна с мощен статус в социалните мрежи. Вероятно обаче по-късно е премислил и статусът бе премахнат. За сметка на това той публикува нов, в който обяснява постъпката си.

Калин Сърменов посочва, че българското кино е открила успешната формула за ум и талант – очила. Той пише, че след като сложат очила, хората вече стават умни и талантливи, но не инфантилни. Под стоп-кадър на двамата споменати по-горе актьори Калин Сърменов написа: „А леко отворени устенца, а? Нобелова награда. “

След като премахна този си пост, Калин Сърменов публикува значението на думата непрофесионалист/непрофесионално.

Той не крие, че му е писнало от чувствителни деца, които са готови да обвинят всички останали за „неможенето си“, но не и да потърсят причината за това в самите себе си.

Възмутен е и от факта, че освен всичко друго в очите им напират и сълзи – „хем не може, хем тъп, ама чувствителен“, отбелязва той. Заключава, че му е писнало от „такива крехки ду…ши“.

Филип Буков не му остана длъжен. Той разкри, че е коментирал поста на Сърменов, но коментарът му е бил изтрит, а по-късно е бил блокиран.

Източник: show.blitz.bg