Кали няма нищо против да възпитава с шамари!

Певицата Кали е убедена, че боят възпитава и затова не се притеснявала да го прилага върху синовете си. Най-много шамари изял най-големия син Жоро, но и средният Марк опитал от тях. [caption id="attachment_631789" align="aligncenter" width="223"]Кали Кали не се притеснява да разкрие, че е шамарила децата си[/caption] Третото й дете обаче минало без този образователен метод, защото било много послушно и ученолюбиво. Тя не се притеснява да признае, че вярва в силата на боя и без притеснения признава, че е шамарила наследниците си с каквото й попадне под ръка.

В интервю за предаването „Преди обед“ тя призна още, че ковидът донесъл ползи, най-вече за природата с приземяването на самолетите и изчистването на околната среда. В личен план била доволна, че й останало много време с децата, за да ги наблюдава как учат.

Марк, който сега ще бъде пети клас, не търпял да му казват какво да прави и не харесвал много училището. Той бил в математическа паралелка и майка му призна, че нищо не разбира от материята. Големият й син Жоро завършил техникум у нас, рисувал и пишел рап, но също не обичал да учи и в Лондон разбрал, че няма как да успее без диплом. В момента той работи в строителството във Великобритания и влачи тухли и бетон по новите сгради. Младежът се научил да готви дори по-добре от майка си, похвали се Кали. Младият мъж разчувствал родителката си, като преди броени дни пратил букет с картичка, за да й благодари, че точно тя е негова майка. Тя продължава ударно обучението си като борсов посредник, защото смята, че вече е твърде възрастна да пее по сцените по гащи. Източник: hotnews.bg