В сравнение с предходната година, настоящата започна с още по-големи природни бедствия – проливни дъждове, земетресения, наводнения, вулкани и нетипичен климат в различните части на света.

Ако изключим високите зимни температури, засега България остава встрани от катаклизмите.

 

За рязкото увеличение на климатичните аномалии от десетилетия предупреждават красивите житни кръгове, чиито послания са разчетени от българската архитектка Мариана Везнева. Тя напуска този свят през 2021 г., но оставя след себе си стотици чертежи на пиктограмите, както нарича рисунките в полята и посланията, които получава телепатично от създателите им.

 

Какво вещаят житните кръгове

И след нейната смърт пиктограмите продължават да се появяват на Острова, където от десетилетия е основното място на житните кръгове.

Везенкова посочва, че автори на житните послания са матхамите от Великото бяло братство. Житното писмо е поредният им опит за диалог с човечеството и заявка, че матхамите могат да помогнат за ограничаване и избягване на бедствията.

 

Приживе Везнева споделя, че родните учени неведнъж са искали от нея да им предостави информацията от посланията за техните научни трудове, без обаче да споменават името й. Основната информация, разчетена от Везнева в тези кръгове е свързана със съдбата на човечеството, което се намира в преходен период между две цивилизации, две раси, разбирани в смисъла на източните представи. Пример за това са индиговите, кристалните и златните деца.

 

Смяната на една раса с друга обаче става задължително с катаклизми. Ако хората са добри, те могат да са по-слаби и да не засегнат сериозно живота им. Във всички останали случаи преходът е болезнен и свързан със страдание.

 

Везнева отбелязва, че към Слънчевата система наближава планетата Нибиру, чието втурване предизвиква климатични аномалии за определен период от време.  Добрата новина е, че според Мезнева, матхамите ще помогнат на човечеството за смекчаване на последствията от катаклизмите.

Източник: Уикенд