Поредна селска драма разтърси „Фермата“ из основи.

В риалитито се разигра истински ужас с елементи на комедия или пък обратно – комедия, с елементи на ужас. Всеки сам ще прецени за себе си.

В главните роли на случката обаче се озоваха претенциозната красавица Аксения (както винаги), която може би неслучайно определиха като „на всяка манджа мерудия“ и една от кравите в стопанството.

Истински ужас настана, когато избраха именно Аксения за ратай е се наложи тя да издои кравата – за пръв път в живота й. тя не спря да се тюхка какво я чака и да повтаря, че много я е страх. Накрая се обърна ужасена към кравата с питането „Нищо няма да ми направиш, нали?“.
Наместо отговор, животинчето я плесна с опашката през лицето, каквото и да означаваше това. 

Няколко часа по-късно, Аксения се бе сгънала на две, потна и ревяща с пълен глас като в същото време бе успяла да издои едва два пръста мляко. Както се досещате вимето на кравата продължаваше да пращи от мляко. Въпреки това тя се ожали, че ръцете й вече не издържат и е на предела на силите си. В заключение домакинята от Поморие заяви, че не може повече и изпадна в истинска истерия.

Вече вир вода, тя взе едноличното решение да сложи край на мъките си и влезе да се оплакне в язовир Диканя, зарязвайки кравата. Освен това тя не нахрани нито кокошки, нито пуйки, нито пък зайци. В резултат на (не)стореното, отборът й получи наказание. 
Фермерът и наставник Ники отне провизиите на фермерите, обявявайки, че ще останат без тях, докато Аксения не издои животното докрай.
Източник: lupa.bg

Какво се случва във Фермата? Истински ужас с елементи на… 

Какво се случва във Фермата? Истински ужас с елементи на…  - Снимка 2