Всички се притесниха за Виктор Николаев и се запитаха какво се случва с него, след като тази сутрин той не се появи в ефира на сутрешния блок на Нова тв – „Здравей, България“. 

Предаването бе открито само от екранната му половинка Мира Иванова. Причината за отсъствието му определено не бе закъснение, тъй като в противен случай Виктор щеше да се включи по-късно в предаването.

Така и не стана ясна причината за отсъствието му. Зрителите на „Здравей, България“ си спомнят, че през летния сезон двамата с Мира Иванова се редуваха като се сменяха на всеки две седмици. Така в ефир оставаше само един от двамата водещи.

С началото на новия телевизионен сезон обаче на линия са и двамата водещи или поне обикновено е така. 
Екранната двойка бе рамо до рамо и по време на изборите. Да не говорим, че те бяха преди една седмица, което означава, че политическите страсти все още са под сериозно напрежение.

Самият факт, че Мира Иванова също не поясни причината, поради която Виктор Николаев не бе до нея в днешния ефир на предаването, засили допълнително мистерията.
За момента причината за отсъствието му остава неясна. Почитателите му се надяват всичко с него да е наред и да се върне в ефира в най-скоро време.
Източник: blitz.bg

Какво се случва с Виктор Николаев? Всички са притеснени