Ани Цолова отново изчезна от ефира на бТВ

Ани Цолова отново заряза Виктор Николаев. В първия ден от работната седмица тв водещият се появи сам в ефир без екранната му половинка. Това накара зрителите да си зададат въпроса "Какво се случва с колежката му?".

Впечатление на всички прави, че Ани често отсъства от работа. Очевидно шефовете й нямат проблеми с това и й позволяват да отсъства от работа, когато пожелае. Този факт не остава незабелязан и от колегите й. Повече от ясно е, че работодателите й много държат на нея.

Причината за поредното отсъствие на тв водещата е коварният грип, който я е повалил на легло, научи ПИК. Лекарят й забранил да излиза. Състоянието й налага тази забрана. Водещата почти е загубила гласа си и освен високата температура, не трябва да излиза от дома си и заради това.

Тя се заразила от сина си Калоян. Ани Цолова често боледува. И най-малката настинка е в състояние да я повали на легло. Колегите й коментират, че тя е много болнава и няма грип, който да я подмине.

Въпреки, че Виктор Николаев недоволства от този  факт, шефовете му нямат нищо против Ани Цолова да отсъства толкова често, колкото пожелае. Тв водещият също е притеснен да не се разболее и взима превантивни мерки.

[caption id="attachment_463531" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Грип повали Ани Цолова[/caption]

Не е ясно до кога той ще води сам сутрешния блок. Отсъствието на Ани Цолова означава двойно по-голямо натоварване за Виктор. Той има задачата сам да подбере темите и гостите в студиото, както и да напише въпросите, върху които ще се фокусира интервюто.

Той е свикнал да работи в тандем с Ани и въпреки, че двамата често спорят, факт е, че екранната двойка прави най-успешното сутрешно предаване в родния ефир.