Очевидно ви е направило впечатление, че някъде през годините се изгуби първоначалният замисъл на риалитито „Фермата“. 

За никого не е тайна, че тази година форматът бе заснет край язовир „Диканя“, което предизвика редица въпроси у зрителите.  Мнозина се питат дали пък „Фермата“ не се е превърнала в „Язовирът“.

Тазгодишния сезон на риалитито е досущ като „Сървайвър“. Едва ли обаче продуцентите Иван и Андрей ще успеят да измъкнат „Фермата“ от калта и да й осигурят нов сезон. Както вече ви информирахме, съдбата на риалитито е заложена на карта. Ако продуцентите не успеят да вдигнат рейтинга му, няма да има нов сезон. Това бе и причината, поради която прибегнаха до специалното участие на Христо Стоичков.

За никого не е тайна, че освен новите лица, тази година стопанството приюти и някои от „старите пушки“. Зрителите обаче са категорични, че този сезон е с най-тунингованите жени, предвид факта, че преобладаващата част от дамите имат филъри, ботокс и силикон, което е видно с просто око.

При все, че са под 30 години, те вече са направили редица подобрения по телата и лицата си. Част от силиконките вече съжалиха горчиво, че са влезли в стопанството, тъй като явно са се надявали на ол инклузив с безплатна храна, но реалността се оказа много по-сурова. Изправени са не само пред як глад в стопанството, а и пред липсата на легла.

Новият сезон на риалитито тръгна повече от вяло. Освен това данните на пийпълметрията сочат, че зрителите са заложили на „Игри на волята“. За втора поредна година играта води по рейтинг.
Източник: Уикенд

Как „Фермата“ се превърна в „Язовирът“?