Специалисти в психологията са категорични, че ако фантазиите и предпочитанията на партньора са в противоречие, то трябва да се изправим срещу тях. На това мнение са Анхарад Рудкин и Джеймс Макконаки, които коментираха скандалния случай, при който извратеняк заставял приятелката си да прави секс с възрастни и напълно непознати мъже.

Анхарад Рудкин е по-изненадан не заради меко казано странните предпочитания на мъжа, а защо момичето е било съгласно да го прави.

Тя споделя, че са обикаляли по барове далеч от дома им, за да търсят нови сексуални партньори. Причината приятелят й да избира партньори на 50-60 години е, че е ревнувал много от мъжете на нейната възраст. Допълва, че го е обичала и поради тази причина е била готова на всичко за него.

Все пак момичето е наясно, че предпочитанията на любимия й не са съвсем нормални, а тя също така се опасява да не разберат нейните приятели и роднини, тъй като ще бъдат шокирани.

Тя е споделила за проблемите си и е потърсила съвет. В опит да й помогнат, психолозите Рудкин и Макконаки споделят, че не трябва да се прави нещо единствено за удоволствието на партньора. Съветът им е да се обръща повече внимание и на собствените потребности и човек да се запита дали не е възпитан да смята, че неговите нужди не са важни.

Източник: blitz.bg

Извратен мъж принуждава приятелката си да прави секс с възрастни и непознати мъже, за да… 18+