Шакира е била откарана с линейка в болницата "Текнон"!

Световната любимка Шакира е много зле и бе откарана в болница по спешност. Клиниката е "Текнон" в Барселона, където сама е пожелала да бъде откарана. Шакира е получила тежък пристъп на паник атака, разкриват очевидци пред тамошното издание "Hola". Ден, преди да постъпи в клиниката, певицата е била видяна да избухва в сърцераздирателен плач - малко, след като се е прибрала от Кан.

Извънредно: Шакира откарана по спешност в болница с тежък пристъп! (съсипана е след краха с Пике)

На фотосите се вижда линейката, която взима Шакира, както и майка й. Жената е видимо разстроена и не е добре, явно заради случилото се с детето й. Знаем, че наскоро Шакира се раздели с мъжа, когото обожаваше - Жерар Пике и то по възможния най-тежък начин, след негова изневяра. Това я е сринало е и довело паник атаките, обясняват запознати.

Ясно е, че Пике се е изнесъл да живее в отделен апартамент, а жената, с която е предал доверието на Шакира, е 20-годишна руса репортерка. Напоследък той е виждан редовно в нощни шумни заведения, където си гледа кефа, докато половинката му явно редува нервните кризи една след друга. Двамата имат две дечица, момченца, а досега се славеха като чудо на чудесата сред звездите - със супер стабилно семейство.

Шакира е вече на 45 лазарника, а Пике е на 35 - с десет по-малък от нея. Досега поне разликата не е била проблем, още повече, че певицата изглежда като момиченце. Но явно футболистът е счел, че не си е поживял достатъчно...