На мястото веднага са пристигнали полицейски служители

Пред Президентството на жълтите павета е станала катастрофа между два автомобила, като единият от тях е с дипломатически номер. Към момента информацията е, че няма пострадали при инцидента, който е точно между Президентството и Министерски съвет.

Извънредно: Катастрофа с дипломатическа кола пред президентството

Подаден е сигнал до 112, като на мястото веднага се отзовали служители на реда, които изясняват причината за катастрофата.

Движението е било затруднено, като се е регулирало от полиция.

За съжаление не с такава развръзка стои инцидентът, при който мотор се сблъска с кола в Бургас. Инцидентът се е случил, като завиваща кола е отнела предимството на движещ се правомерно мотоциклет с 2-ма души на него.

При удара и падането, 2-мата мотористи са сериозно ранени. Откарани са в болница, като в последствие жената на 44 години почива. 51-годишният ранен мъж и съпруг на загиналата все още се бори за живота си.

Мотористите се удрят с мотоциклет Хонда в отнемащ им предимството автомобил Фолксваген Джета, който е управляван от 32-годишен жител на село в близост до Пловдив.

А в последните часове се разиграва нова драма, след като джип избухна в пламъци на АМ Тракия. Така само в последните дни това е 3-ти пожар на МПС на магистралата. Сериозният пожар е блокирал магистралата и в 2-те посоки.

Източник: blitz.bg