За никого не е тайна, че преди броени дни Ивана помрачи настроението на почитателите си, съобщавайки им, че е попаднала под ударите на коронавируса и се налага да отмени участията си.

Тя е изключително стриктна по отношение на вирусите още повече като се има предвид факта, че именно в резултат на тежко боледуване от коронавирус изгуби баща си по време на пандемията. 

При все, че карантината й вече изтече, тя все още няма намерения да се върне на музикалната сцена. Тъй като все още не е получила разрешение от лекуващия я лекар да извиси глас по кръчмите, й се налага да си остане за още известно време у дома.

Тя обаче побърза да успокои почитателите си, че вече е много по-добре, при все, че отново е изкарала тежко коронавируса. Ивана сподели, че в никакъв случай не може да си позволи да се покаже пред публика, давайки си ясна сметка колко заразен и опасен е този вирус. Категорична е, че не всичко на този свят е пари въпреки немалката сума, която изгуби заради отменените участия. 

За сметка на това пък успя за пореден път да спечели симпатиите на обществото предвид факта, че е помислила трезво и е предпочела да предпази редица други хора от заразяване. 
Източник: show.blitz.bg
Извънредни новини за състоянието на Ивана