Нови шокиращи разкрития за касапницата в Пловдив изплуваха на повърхността

Братът на Дани Сапунджиева направи шокиращи разкрития за касапницата в Пловдив. Пред ежедневник той сподели скандални факти, свързани с взаимоотношенията между сестра му и нейния съпруг Благой Сапунджиев.

Илия, който е брат на убитата, сподели че е разровил е след случилото. Той не вярва, че сестра му е посрещнала Нова година с друг мъж, но въпреки това не отхвърля категорично тази възможност.

Дни преди да се разиграе зловещата трагедия, Дани Сапунджиева получила заплаха от жена. Дамата, която е заплашвала живее в София. Тя се опитала да я манипулира със запис на разговор между тях. Столичанката заплашила Дани, че ще предостави записа на съпруга й. Дни след разговора между тях се разиграва касапницата в Пловдив.

Илия разкри, че миналата година Благой Сапунджиев е имал краткотраен флирт с мистериозна дама. Той допълни, че не става въпрос за изневяра, а просто за флирт. Почерненият мъж не отрече, че Дани и съпругът й често си правели напук с подобни забежки.

Братът на убита мисли, че родителите на Благо са подозирали нещо и са очаквали подобна трагедия. На тази мисъл го навежда факта, че след като Благой не им отговорил по телефона те изпратили кума му да провери какво се случва, а не са отишли лично до апартамента.

[caption id="attachment_467809" align="alignright" width="300"]Йорданка Сапунджиева Дни преди касапницата в Пловдив, Дани получила заплахи от жена[/caption]

Вчера жертвите на касапницата в Пловдив и виновника за нея бяха погребани отделно. Семейството на Дани отказа да я погребе на гробището, където се намира вечния дом на палача й.

Деня преди трагедията младата жена била на гости на роднините си заедно със своята дъщеричка. Както винаги тя била усмихната и спокойна. Поведението й не издавало по никакъв начин, че между нея и Благой има проблеми. Братът на Дани е убеден, че Благо много е обичал сестра му, пише ПИК.