Той изчезна изненадващо от ефир и през февруари

bTV изненада зрителите си с поредната рокада в ефира.

В неделния ден те очакваха предаването „120 минути“ да се води от Светослав Иванов. Той обаче изненадващо за всички не се появи на екран. Мястото му бе заето от Жени Марчева.

Изненадваща рокада в bTV

Самата тя обяви, че през следващите два часа тя ще е водеща на предаването. По въпроса с отсъствието на Светослав Иванов, Жени Марчева бе доста лаконична. Единственото, което каза е, че очакват съвсем скоро Светослав Иванов да се завърне отново в ефира на bTV. Не уточни обаче каква е причината за отсъствието му.

За сметка на това в страницата на предаването в социалната мрежа Фейсбук, причината бе обявена. Там бе посочено, че Иванов страда от общо неразположение и се е наложило да остане на домашно симптоматично лечение.

От екипа написаха, че очакват скорошното завръщане на титулярния водещ и му пожелават бързо оздравяване.

По-паметливите припомнят, че Светослав Иванов отсъства от ефира на bTV и в началото на февруари като тогава отново бе посочен здравословен проблем. При тогавашното му отсъствие, тв водещият се включи онлайн от дома си и съобщи, че е болен, предполагайки, че по всяка вероятност е поразен от грипен вирус.

Източник: standartnews.com