Тя изригна в профила си в социалната мрежа

Изненадващ обрат претърпяха нещата с предполагаемата изгора на „Ергенът“ – Виктор Стоянов.

Мария Тарашманова не издържа и проговори за отношенията й с Виктор Стоянов.

Тя изразинедоумение от факта, че името й се споменава навсякъде, без дори да е известна личност. Направи това в профила си в социалната мрежа. Странно й е, че я коментират, без никой да я познава.

Възмутена е разбира се от факта, че през в последно време името й се появява из различни медии, без нейното знание. Статиите, които й биват изпращани я разсмиват с измисления си сценарий.

Изненадващ обрат с предполагаемата изгора на Виктор Стоянов

Случващото се я е накарало да се запита защо бива използвано името на непознат човек, с цел жълтите медии да запълват страниците си.

Недоумява и защо в модерния свят, в който живеем продължава да се налага фалшът, да се употребяват стереотипи или пък външният вид на даден човек да бъде коментиран.

Кадрите, които споделя в социалните мрежи са от нейните пътувания. Тя обаче никога не е поставяла акцент върху красотата си. Освен това не използва никакъв грим, за да подчертае красотата на лицето си. Отбелязва, че другото, което е очевидно е фактът, че няма каквито и да било корекции по себе си. Гордее се с това и не го крие.

Според нея няма по-красиво от това човек да е естествен. Освен това според нея всеки трябва да се чувства добре в своята кожа.

На този етап обаче 25-годишната красавица нито потвърждава, но пък и не отхвърля мълвата за връзката си с Виктор Стоянов.

Източник: standartnews.com