Виктория Петрова отново стреми към щастието в личния си живот, като е с нов мъж до нея. От около месец известната новинарка се среща със заможен бизнесмен, а развитието на връзката им ще изненада мнозина.

Мъжът е солиден и с няколко години по-възрастен от нея, а тя го среща около своя рожден ден през август. На първоначален етап, звездата от bTV запазва дистанция и се отнася приятелски към него, предишни разочарования в любовта я карат да бъде по-предпазлива. Все пак, мъжът успява да я завоюва с упоритостта си и предаността си към нея.

Изненада: Виктория Петрова с нов мъж, който се оказа...

Богаташът често я изненадва с красиви букети, понякога дори ги изпраща в студиото на телевизията, разказват нейни колеги. Виктория сияе от щастие, но все още има съмнения дали това ще бъде разочарование, тъй като до сега не е имала късмет в любовта.

Изненада: Виктория Петрова с нов мъж, който се оказа... - Снимка 2

Добре известно е, че журналистката има провален брак с оператора Добромир Иванов, който й изневери, и те се разведоха. След това Петрова се влюби в Петър Бакърджиев, но и той я напусна заради миската Гергана Гунчева. След него амбициозната жена имаше няколко по-кратки романи с мъже, които не са известни, но всички те завършваха с раздяла.

Изненада: Виктория Петрова с нов мъж, който се оказа... - Снимка 3

След това последва връзката й с бившия спортен министър от ГЕРБ – Красен Кралев, с когото бяха двойка 6 години – и точно когато се говореше, че скоро ще се оженят, миналото лято политикът я изостави и в момента е с моделката Петя Велкова.

Изненада: Виктория Петрова с нов мъж, който се оказа... - Снимка 4

Виктория Петрова дълго страда за него, но изглежда вече е успяла да го забрави и се надява, че най-после е намерила истинската любов в лицето на настоящия си партньор. Дали очакванията й ще се сбъднат, времето ще покаже.

Източник: blitz.bg