Стана ясно кой е собственикът на Форда, шофиран от пияната пловдивчанка. Тя е возила приятелките след купона и е забелязана от патрул на полицията докато криволичи по пътя. Последвал арест на доста пияната шофьорка,  а по-късно се появи и неочаквана информация, която замеси име известно име от ТВ ефира.

Колата е собственост на сина на Екатерина Евро Александър Кадиев, който е водещ на сутрешно предаване в една от националните телевизии.

Все още не е ясно как автомобилът е „попаднал“ на пияната дама и каква е връзката с известния водещ. Коментиращи предположиха, че Фордът може да е в процес на продажба и все още да не е финализирана сделката, както да е отстъпен за ползване на близка.

Към момента липсва и информация от Сашо Кадиев, която да изясни любопитния случай.

Дамата на 29 години е отведена в ареста за едно денонощие около 2:00 часа през нощта в събота, след като дрегерът е показал сериозните 1.8 промила. Уведомена е и прокуратурата, тъй като шофирането с това количество алкохол се преследва по НК.

Новината предизвика множество коментари и шеги от потребителите, които се чудят с 1.8 промила как е успяла да се качи и дори да управлява автомобила преди да бъде спряна от полицията. Други предполагат, че вероятно дамата има тренинг и идва ли „близва чашка“ за първи път.

Източник: blitz.bg

Изненада: ТВ водещ е намесен в случая с фаталния купон в Банско със знойни пловдивчанки

Изненада: ТВ водещ е намесен в случая с фаталния купон в Банско със знойни пловдивчанки - Снимка 2