Един от най-колоритните участници в ТВ продукцията на БТВ се предполага, че не случайно е стигнал до успеха. Хора спрягат Аксения за близка до известните продуценти от Сблъсък – Иван и Андрей. Имено те се предполага, че са побутнали брюнетката в нейното участие в ТВ формата.

Излезе информация, че не малко участници във Фермата не са минали сериозен кастинг и подбор, а са избрани по други заслуги.

Именно такъв се смята, че е случаят с Фермерката Аксения, която изобщо не е непознато лице за родната публика. Тя бе разпозната от зрителите, че е участвала и в серийния филм Татковци, къде се появи още в първия епизод, където партнираше на новия секссимвол Филип Буков.

Тя направи впечатление на зрителите с високите си претенции още с влизането във Фермата, където се втурна първо да търси чаша вино, а после и кош за пране на дрехи.

Снахата от Поморие, както й казваха участниците все пак показа, че има сериозни актьорски заложби, като премина през палитрата от всички чувства и мнозина предполагат, че предаването ще се окаже сериозен старт за бъдеща „холивудска кариера“.

Източник: blitz.bg

Изненада: Под чии завивки е била Аксения преди участието във Фермата…