Миглена Ангелова стана програмен директор на телевизия „Алфа”

Миглена Ангелова, която през последните години е по-известна като „госпожа Искрено и лично” оглави партийна телевизия.

За изненада на служителите на телевизията на Волен Сидеров – „Алфа”, Миглена Ангелова им бе представена като новия им шеф. Те роптаят и срещу високото възнаграждение, което ще получава.

Служителка на партийната телевизия на Волен Сидеров пожелала анонимност твърди, че ако Миглена Ангелова бъде подложена на скромен тест за нещата, свързани с партията, ще се провали още на първите въпроси.

[caption id="attachment_433418" align="alignright" width="300"]Миглена Ангелова стана програмен директор на телевизия „Алфа” Миглена Ангелова стана програмен директор на телевизия „Алфа”[/caption]

В. „Всеки ден” отбелязва на електронната си страница, че Миглена Ангелова е поела изненадващо шефския пост в телевизия „Алфа”, уточнявайки, че госпожа „Искрено и лично” е програмен директор. След преговорите, продължили повече от два часа, Волен Сидеров все пак успял да склони Миглена Ангелова да остави патриотичния ефир в ръцете й.

Двамата се договорили и за заплащането. Новият програмен директор на телевизията на Волен Сидеров ще получава „скромната” сума от десет хиляди лева месечно. На фона на заплатата на Миглена Ангелова останалите възнаграждения са повече от нищожни, гневят се служителите на телевизията и се жалват, че неотдавна трудовите им възнаграждения са били намалени. Волен Сидеров поискал от Миглена Ангелова освен да се занимава с ръководенето на медията да води и няколко обзорни предавания.

Служители от телевизията на националиста разкриват, че когато новата им шефка се появила в редакцията на площад „Славейков”, избухнали в бурен смях. Те недоумявали как Миглена Ангелова възнамерява да работи в тази телевизия при положение, че не знае нищо за партията. Всеизвестен е фактът, че тя никога не е била политически журналист. Поради тази причина в медията на Волен Сидеров са на мнение, че назначението е голяма крачка назад за госпожа „Искрено и лично”. Не може обаче да се отрече, че Миглена Ангелова има солиден опит като светска журналистка. Вероятно повечето от вас помнят и сълзливите истории, разказани в предаването й „Искрено и лично”, което първо се завъртя по bTV, а след това бе прехвърлено в Нова тв, пише vsekiden.com.