Излезе наяве пикантен факт от личния живот на Карбовски
Мартин Карбовски отчаяно търси варианти да се измъкне от затрудненото положение, в което се намира, след като остана без работа. Той разчита на помощта на бившата си съпруга Марта Евтимова.
От години се изявява в медийните среди. След като в края на февруари напусна бТВ, където работеше като продуцент на предаването „120 минути”, Марта се прехвърли в конкурентната Нова тв. В момента тя е шеф на дирекция „Актуални предавания”.
Карбовски решил да се възползвал от ръководния пост на бившата си и я помолил за съдействие и тя се съгласила да му помогне. Двамата са разделени отдавна, но въпреки това те са в добри отношения. Те имат син на име Марк, който вече е в тийнейджърска възраст. В името на детето родителите поддържат интелигентно ниво на общуване и се стараят да си оказват взаимна подкрепа, пише Хотарена, позовавайки се на Уикенд.
По всичко личи, че Карбовски се е отказал от идеята да съди Мегз.
Откакто закри фирмата си за дрехи и избяга в Дубай, дизайнерката повече не е повдигала темата за сексскандала. Говори се, че тя се опитвала да замете следите от ДДС аферите си, та в момента хич не й било до конфликта с Карбовски.