Ванга направила страховити предсказания години преди смъртта си

След потопа във Варна се заговори отново за предсказанията, които Ванга прави години преди смъртта си. Не е ясно дали Ванга наистина е направила тези предсказания, но е факт, че няколко човека, общували с нея, заявяват едно и също. Според тях Ванга е предсказала потопа в България. За съжаление страховито предсказание на пророчицата на свършва до тук.

Руският бизнесмен и пътешественик, който се е срещнал с Ванга няколко пъти, разказва, че тя е споделила с него, че след 30-40 години страната ни я очаква страшно бедствие. Според думите на пророчицата Черно море ще залее голяма част от страната ни. То ще погълне сушата до Сливен. Ванга споделила с руснака, че е възможно Черно море да стигне до свещената за нея планина Родопи.

[caption id="attachment_414070" align="alignright" width="300"]Ванга Ванга предсказала страшен потоп в България[/caption]

Пророчицата вижда и потоп в Пиринско. Според Ванга част от красивата Пирин планина ще бъде погълната от водата.

Както вече стана ясно, Ванга е предрекла и трагедията във Варна. Бедствието в квартал Аспарухово и Добрич отне няколко човешки живота. Сред загиналите има и три дечица. Но според думите на пророчицата, най-страшното тепърва предстои.

През 1996 година Ванга предсказва пред Анатолий Любченко, че Черно море ще погълне част от България, пише ПИК.