Христос Мурутис я уволнил

Изгората на шеф Манчев – Ива Бека го загази много здраво.

За никого не е тайна, че тя е управител на фирма, която е собственост на гръцкия бизнесмен Христос Мурутис, при когото тя работи като втори управител в периода от 2018 до 2021 година.

Изгората на шеф Манчев го загази здраво

В един момент обаче изгората на шеф Манчев взела решение да започне да рекламира ресторанта му с парите на Мурутис. Става въпрос за 12 рекламни табла, разположени по АМ „Тракия“, за монтажа и винилите на които платила компанията на гръцкият бизнесмен.

Когато гъркът научава какви ги е вършила изгората на шеф Манчев зад гърба му, побеснява и я освобождава от работа. Оказва се, че освен всички зулуми, които Ива Бека е направила в компанията му, при тръгването си тя прибира и всички фирмени документи от служебния компютър. Мурутис й праща нотариална покана да върне документите.

Той е завел дело срещу нея за сумата от 125 хиляди лева, които са били неправомерно изразходвани и взети от сметката средства. Делото срещу изгората на шеф Иван Манчев е насрочено за месец октомври.

Междувременно стана ясно, че ако кулинарят е трябвало да плати за рекламата, която Ива Бека му е „подарила“ за сметка на гърка, е трябвало да се изръси поне 20 хиляди лева.

Източник: lupa.bg