Все едно какво си мислиш за Бойко Борисов - ако си интелигентен човек, християнин, с нормално семейство и ценностна система, базирана на традиционни добродетели, ще се потресеш от гаврата с "паметника" му насред Благоевград.

 

Това е бесовщина, която непременно ще свърши зле, казвам ви. Нечии нерви няма да издържат, твърде много стана, гневът на търпеливите ще се отприщи като цунами.

 

Издателят на ПИК Недялко Недялков: Киро, имаш три дъщери - ще ти се върне...

"Добрите сили" в лицето на местния горгорбашия Андрей Гюров и лумпените от "Боец" изработили постамент на лидера на ГЕРБ, монтирали го в центъра и започнали да го стрелят с пистолет. Плюс други пошли "шегички".

 

Тук ми е интересно какво би обяснил Кирил Петков, който има три дъщери. Дали подкрепя?

Как биха се почувствали дъщерите му, ако шайка фанатизирани гербери реципрочно се изгаврят с баща им? А ако арестуват баща им, докато кротко си вечерят семейно и си разказват приказки за лека нощ? А ако по време на ареста обискират спалнята, гардеробите и бельото им, докато те изпадат в нервен шок, непроумявайки какво се разиграва пред очите им? А ако майка им е бременна?

 

Не знам вече в какво да вярвам, но все пак вярвам в неотменимото възмездие, като функция от физичните закони за равновесието. На Кирил ще му се върне, когато най-малко очаква и ще се вайка откъде му е дошло. Ако не укроти харпиите си. И не спре да дърпа дявола за опашката. От фатализъм поне.

Като цяло ми е напълно необяснимо защо и как средноголяма критична маса български граждани ще дадат гласа си за тази мръсотия, за това все по-ирационализиращо се зло, гримирано като добро, за този порозовял, но истерясал до кресчендо фашизъм/комунизъм/националсоциализъм/болшевизъм/сталинизъм/троцкизъм/макартизъм/якобизъм...

 

Да подкрепяш шпицкомандите на Гошо Боеца/Тъпото? Руди Гела, който заплашва граждани по улиците, понеже са му направили забележка да не паркира в забраненото? Дамаджаната - кагебеец Рашков? Кокорчо, вредил всичките си любовници на висши държавни позиции? Семейния октопод на Лорерите? Лена от парапета? Инфантила Гюров, който гърми по сенките на политическия си противник в изблик на тежка комплексарщина? (великият виртуален храбрец, що не излезеш очи в очи с Борисов на дуел, що се упражняваш върху паметника му...За мъжкар ли се смяташ?)

 

Моля, моля, това не е моят народ, не е моят свят, не са хората, с които общувам и на които държа. Това се случва в някаква паралелна квази-вселена, в някакъв тъп ерзац на Содом и Гомор, издялан от матрицата на художествената самодейност, психопатиите и сектантството. Два свята, единият е излишен? Не е патос и клише, а много тъжна философия на омразата.

Източник: pik.bg