Изчезналият Боинг все още е в неизвестност, издирването му започва отначало

Изчезналият Боинг може да не се е разбил и все пак да е успял да кацне някъде. Съмненията се пораждат от факта, че вече седмици след мистериозното изчезване на самолета, от него няма и следа. Според британският вестник Daily Mail, изчезналият Боинг не се е разбил в океана и най-вероятно е кацнал в неизвестна локация.

[caption id="attachment_406351" align="alignright" width="300"]Изчезналият Боинг може все пак да е кацнал Изчезналият Боинг може все пак да е кацнал[/caption]

Разследващите издават, че ако до няколко дена в южната част на Индийския океан не бъдат открити следи от самолета на малайзийските авиолинии, то издирването му ще бъде подновено от самото начало. Хора от екипите, участващи в спасителните операции издават, че има огромна вероятност да търсят на грешното място. Източник от международния екип, който се включи в издирването на изчезнали самолет издава пред вестник "Ню стрейтс таймс", че е напълно изключено някоя държава да е скрила самолета, каквито спекулации се появиха в медиите.

"Все пак повече от 20 държави го търсят", категоричен е мъжът. Все още няма никакви доказателства, че изчезналият Боинг се е разбил в океана, макар данните от сателитите да показват това, предават от БЛИЦ. От Малайзия също обявиха, че самолетът е паднал в океана.