Актьорът Иво Аръков най-накрая реши да повдигне завесата около личния си живот и направи разтърсваща изповед за смъртта на съпругата си.

 

Той сподели, че бившата му съпруга издъхнала през миналата година. За това как е успял да се справи с тази трагедия, актьорът посочва, че трябва да попитат настоящата му приятелка Габриела. Именно тя била човекът, който бил до него през цялото това време.

 

Иво Аръков признава, че след тази трагедия се чувствал като изгубил почва под краката си. Бившата му съпруга е била жената, която е обичал с цялото си сърце и душа.

Разделили се преди да се разведат с надеждата, че раздялата им ще е кратка.

 

Споделя, че ако сега има възможност да се срещне отново с нея, първото нещо, което ще направи е да й се накара. Ще й каже, че е бил прав и не е било нужно да преминава през всички тези гнусотии, свързани с актьорската професия. Той обаче разкрива, че й е простил, макар и доста, след като се развели.

 

И до днес смъртта й тъне в мистерия. По думите му отзивчивостта на полицията в Лондон е толкова „голяма“, че му казали, че никога няма да научи какво се е случило.

Иво Аръков категорично отказва да коментира, че вероятно е издъхнала от насилствена смърт и допълва, че причината в никакъв случай не е COVID-19.

Източник: secret.bg

Иво Аръков разтърси с изповедта си за кончината на съпругата му