Водещите на предаването „Преди обед“ по bTV се видяха в чудо от грубостите на продуцента Иван Христов.

Още в началото на новия сезон на предаването, Деси Стоянова и Сашо Кадиев бяха хвърлени „в дълбокото“.
Седмицата започна с двама от най-чепатите събеседници, виждани някога по родните телевизии.

За никого не е тайна, че тазседмичните коментатори са комуникационният експерт Оля Маркес де Карденас и продуцентът на "Фермата" Иван Христов.
Още вчера стана ясно, че двамата не се долюбват особено много. Пререканията им стигнаха дотам, че на Кадиев не му мигна окото да нарече коментаторката „леля Оля“.
Днес пък тя се засегна, че Деси я обяви като „бивша естрадна звезда“ и веднага побърза да заключи, че няма бивши звезди.

И ако това дойде в повече на двамата водещи на предаването, то несъмнено те все още не си бяха дали сметка, че по-големият таралеж в гащите е Иван Христов. Той не спести нито едно заяждане с тях двамата и демонстрира самочувствие на „най-важния“ човек в медията.
Той дори си позволи да се скара на операторите и останалите в студиото на предаването, че са много шумни и постоянно си говорят, което пречи да се чуе какво говорят водещите.

Накрая продуцентът на Фермата заключи, че в „Преди обед“ предаването цари истинска суматоха. Водещите се стъписаха от изблика му, но все пак успяха да запазят самообладание.
Едва ли някой смее да си помисли какво могат да сътворят до края на седмицата двамата коментатори.
Източник: blitz.bg

Иван Христов взриви ефира на bTV с грубостите си