Ива Екимова крие бременност, затова планира сватба с половинката сиИва Екимова се опитва да скрие закръгленото си коремче с широки дрехи

Ива Екимова е бременна от приятеля си Петрозар! Пиарката усъмни гостите на столично заведение, където се проведе рождения ден на популярно списание, с доста закръглените си форми и ясно очертаващо се под дрехите й коремче. Това провокира слухове, че блондинката е Петрозар са на път да станат родители.

[caption id="attachment_437731" align="alignleft" width="300"]Ива Екимова крие коремче? Ива Екимова крие коремче?[/caption]

Ако това се окаже истина, то детето ще е второ за Ива и първо за половинката й. Двамата досега не са коментирали в публичното пространство евентуалното си желание за наследници. Преди няколко седмици обаче стана ясно, че обмислят сватба. И нищо чудно това им решение да е провокирано именно от факта, че Ива Екимова е бременна. И затова да са решили да узаконят връзката си. Още повече, че близките им приятели издават, че след края на ВИП Брадър Ива и Петрозар на няколко пъти са обсъждали възможността да си родят дете.

Като добавим и факта, че Екимова е маниачка на тема фитнес и редовно тренира в залата, възможните причини за напълняването й съвсем се свеждат до една единствена - бременност. Напоследък пиарката предпочита да ходи с широки и развлечени дрехи и тениски, които да крият доста наедрелият й корем, видяха от hotarena.net.

Ива Екимова е видимо качила килограми в лицето си, а напоследък категорично отказва да близва какъвто и да е алкохол, дори и любимото и вино. Блондинката обаче предпочита засега да пази новината в тайна, от суеверие.

Припомняме ви, че пиарката вече има една дъщеря - порасналата Дара, от брака си с Дими от Сленг, който загина след зверска катастрофа.