Оказва се, че истината за здравословното състояние на Слави Трифонов е повече от страшна.

Снощи лидерът на „Има такъв народ“ проговори за това какво е състоянието му в действителност. Той разкри в ефира на телевизията си, че се е наложило да смени ставата на единия си крак.

До там се е стигнало след счупването, което преживя преди няколко години. Шоуменът и провален политик очевидно за пореден път се опитва да контролира информацията в медийното пространство под претекст, че ще разкрие цялата истина. В този ред на мисли , той отговаря на въпроси, зададени му от Тошко Йорданов в рубриката му „Нищо лично“.

Слави Трифонов призна, че има ужасно силни болки в кръста, които са породени от счупването на крака, случило се преди десетилетия. Причината, поради която му се налага да ходи с патерица в нередки случаи, е именно смяната на ставата. Той припомни, че кракът му е бил закован с четири пирона, които пък са довели до скъсяването му.

Така към днешна дата единият му крак е скъсен с цели три сантиметра. Счупеният му крак променил цялото положение на гръбначния стълб и това му причинява сериозни болки.
Слави Трифонов посочи, че решението да смени ставата в България, е било изцяло негово. Той е категоричен, че операцията е била отлична, но въпреки това му се налага да търпи неистови болки, както и да ходи с патерица. 

В заключение посочи, че е останал с усещането, че много хора биха се радвали, ако умре. Зачуди се дали толкова е опростачил държавата или дразни, че е решил да прави „някакви неща“.
Източник: plovdiv24.bg
 

Истината за състоянието на Слави Трифонов се оказа повече от страшна