Жаси - бившата асистентка на Румен Луканов със скандални разкрития

Жаси, която асистираше на Румен Луканов в "Сделка или не", проговори за отношенията си с него. Противно на очакванията, че двамата са в добри отношения, тя не изказа особено ласкаво за бившия си шеф.

Красавицата сподели, че той се опитал на няколко пъти да я прелъсти, но след като не успял, започнала да се заяжда с нея. Тя не скри, че не таи особено добри чувства към него, видя Клюки.бг.

Пред свои приятели тя споделила, че това, което се говори за Румен Луканов, а напълно вярно. Той многократно правил опити да я прелъсти. Въпреки, че с нея не се получило, с повечето от участничките тв водещият има късмет.

Жасмина Тошкова, по-известна като Жаси, заяви че не желае да съди никого за постъпките, но недоумява как човек като Румен Луканов продължава да бъде водещ на подобно предаване и то толкова години.

Според нея водещ на "Сделка или не" трябва да бъде човек с голямо чувство за хумор. А такова определено липсва на Румен Луканов, убедена е красавицата. Пред свои приятели тя споделила, че би се справила много по-добре от него като тв водеща на формата.

[caption id="attachment_450046" align="alignright" width="300"]Жаси Жаси проговори за Румен Луканов[/caption]

Именно такава е мечтата на блондинката. Тя мечтае за кариера на тв водеща. За сега Жаси, която е в майчинство няма намерение да се върне на работа в телевизията, освен ако не получи предложение за водеща на предаване.

На красавицата не й се налага да работи, тъй като съпругът й печели достатъчно, за да й осигури живота, за който винаги е мечтала.

Веднага след като научи, че е бременна Жаси напусна шоуто. В момента тя е в майчинство и се наслаждава на всеки миг, прекаран с първородния си син. Малкият вече стана на една годинка.